Čo poteší brata najviac? No predsa elektronika!

Chlapci na rozdiel od dievčat vždy túžili omnoho viac po elektronike. Prečo im teda túto túžbu nesplniť? Moderná doba poskytuje nespočetné množstvo rôznych elektronických vychytávok, ktoré by nám kedysi ani na um nezišli. Pozrite sa s nami bližšie na darčeky, ktorými váš brat určite nepohrdne:

1. PS Vita s hrami. Ide v podstate o inovovanú PSP konzolu s novými funkciami, ako napríklad pripojenie na WiFi, bluethoot, dotykový displej či podpora 3G a podobne. Ak je váš brat vášnivým hráčom takýchto hier, môžete si byť istý, že vás od radosti vystíska ak sa mu rozhodnete podarovať najnovšiu PlayStation Vita 2.
2. Čo môže potešiť vášho brata viac ako herná konzola Xbox 360 spolu so senzorom pohybu? Ak vám nevadí siahnuť hlbšie do vrecka a chcete mu darovať hru, ktorú si môže zahrať spolu s vami, je to ideálny darček.

3. Ďalšou modernou elektronickou vychytávkou sú bluetooth slúchadlá. Vďaka nim môže váš brat počúvať hudbu z notebooku, tabletu či mobilu a pohybovať sa pri tom po byte v rozpätí niekoľkých metrov bez toho, aby boli slúchadlá pripojené k zdroju.

4. Ak váš brat ešte nevlastní tablet, tak prečo mu jeden nedopriať? Okrem toho, že sa na ňom môže hrať hry a prehrávať filmy, vie sa pomocou neho pripojiť na internet a spraviť si aj domáce úlohy či iné pracovné povinnosti. Veď dnes už k takmer všetkým tabletom predávajú aj klávesnicu, a preto sa dá pohodlne používať namiesto notebooku. Takto môže váš brat spojiť príjemné s užitočným.

5. Dekoratívne usb-kľúče. V prípade, že vám to teraz s financiami veľmi nevychádza, no napriek tomu chcete brata potešiť niečím originálnym a užitočným, zvoľte usb-kľúč. V dnešnej dobe môžete nájsť usb-kľúče rôznych tvarov, veľkostí, ako súčasť kľúčenky či otvárača, je to na vás, ktorý vám padne do oka.

6. Kvadrokoptéra s kamerou je určená pre všetkých nadšencov modelov vrtuľníkov, ktorí by radi zachytili svoje „lietanie“ cez objektív kamery. Pomocou tohto nového vynálezu môže váš brat nielen natočiť naozaj jedinečné a krásne okamihy, ale aj zmapovať ťažko dostupné lokality. Najnovšie kvadrokoptéry doletia až do 2 km od riadiacej jednotky!

Všetky tietio darčeky a mnoho iného za najlepšie ceny nájdete na Heureka.sk